Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τροφή για 800 εκατ. φτωχούς
Το μεγαλύτερο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας παγκοσμίως για 800 εκατομμύρια φτωχούς πολίτες ενέκρινε η κυβέρνηση της Ινδίας. Θα διατίθενται μηνιαίως από 3 ως 7 κιλά δημητριακών κατ' άτομο, ανάλογα με το εισόδημα.Το επισιτιστικό πρόγραμμα, μετά από πολλές αναβολές, ανακοινώθηκε ένα χρόνο πριν από τις γενικές εκλογές. Βρίσκεται στο επίκεντρο της προεκλογικής στρατηγικής του κόμματος του Κογκρέσου, το οποίο είναι επικεφαλής του κυβερνητικού συνασπισμού. Εκκρεμεί η έγκριση του προγράμματος από τον ινδό πρόεδρο, Πρανάμπ Μουχερτζί.Οι Ινδοί θα κληθούν στις κάλπες εντός του πρώτου εξαμήνου του 2014 και όπως αναφέρει τοΑθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρωθυπουργός Μαμοχαν Σινγκ προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της κυβέρνησής του, που πλήττεται από σκάνδαλα διαφθοράς ενώ επιχειρεί να επιταχύνει τον αργό ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης.

Τροφή για 800 εκατ. φτωχούς

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας παγκοσμίως για 800 εκατομμύρια φτωχούς πολίτες ενέκρινε η κυβέρνηση της Ινδίας. Θα διατίθενται μηνιαίως από 3 ως 7 κιλά δημητριακών κατ’ άτομο, ανάλογα με το εισόδημα.

Το επισιτιστικό πρόγραμμα, μετά από πολλές αναβολές, ανακοινώθηκε ένα χρόνο πριν από τις γενικές εκλογές. Βρίσκεται στο επίκεντρο της προεκλογικής στρατηγικής του κόμματος του Κογκρέσου, το οποίο είναι επικεφαλής του κυβερνητικού συνασπισμού. Εκκρεμεί η έγκριση του προγράμματος από τον ινδό πρόεδρο, Πρανάμπ Μουχερτζί.

Οι Ινδοί θα κληθούν στις κάλπες εντός του πρώτου εξαμήνου του 2014 και όπως αναφέρει τοΑθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρωθυπουργός Μαμοχαν Σινγκ προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της κυβέρνησής του, που πλήττεται από σκάνδαλα διαφθοράς ενώ επιχειρεί να επιταχύνει τον αργό ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X