Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έκκληση του Ντέσμοντ Τουτου προς την οικογένεια του Μαντέλα
Ο Ντέσμοντ Τούτου, πρώην αρχιεπίσκοπος του Κεϊπτάουν εκλιπαρεί την οικογένεια του Νέλσον Μαντέλα να μην λερώνει το όνομα του πρώτου μαύρου προέδρου της Νότιας Αφρικής. "Σάς παρακαλώ, σάς παρακαλώ, σάς παρακαλώ, μην σκέφτεστε μόνο τους εαυτούς σας. Είναι σαν να φτύνετε στο πρόσωπο του Μαντίμπα", δηλώνει ο Ντέσμοντ Τούτου σε ανακοίνωσή του, την ώρα που η οικογένεια πολλαπλασιάζει τα επεισόδια απρεπούς συμπεριφοράς."Δεν μπορούμε να αποτιμήσουμε σε ποιον βαθμό πρέπει να είναι σκληρό για μία οικογένεια να είναι χωρισμένη επί 27 χρόνια από τον πατέρα της, δηλαδή τα χρόνια που πέρασε ο Μαντέλα στη φυλακή, ώστε να είναι στη συνέχεια σε θέση να τον μοιρασθεί μαζί με ολόκληρο τον κόσμο μετά την απελευθέρωσή του. Θέλουμε να σάς αγκαλιάσουμε, να σάς υποστηρίξουμε, να δείξουμε μέσα από σας την αγάπη μας για τον Μαντέλα. Σάς παρακαλώ, μην λερώνετε το όνομά του", όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.Ο μεγαλύτερος από τους εγγονούς του Νέλσον Μαντέλα, θέλησε να στήσει, με τη μεταφορά των σορών τριών συγγενών του από την οικογενιακή γη στο χωριό Κούνου , όπου επιθυμεί να ταφεί ο Μαντέλα, στο χωριό Μβέζο, όπου είναι φύλαρχος, μία τουριστική επιχείρηση δημιουργώντας τόπο προσκυνήματος του Νέλσον Μαντέλα . Μετά την απόφαση της δικαιοσύνης για τη νέα μεταφορά των σορών από το Μβέζο στο Κούνου, ο Μάντλα Μαντέλα έδωσε χθες συνέντευξη Τύπου αποκαλύπτοντας απρεπώς για λόγους εκδίκησης σειρά οικογενειακών μυστικών που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Έκκληση του Ντέσμοντ Τουτου προς την οικογένεια του Μαντέλα

Ο Ντέσμοντ Τούτου, πρώην αρχιεπίσκοπος του Κεϊπτάουν εκλιπαρεί την οικογένεια του Νέλσον Μαντέλα να μην λερώνει το όνομα του πρώτου μαύρου προέδρου της Νότιας Αφρικής. «Σάς παρακαλώ, σάς παρακαλώ, σάς παρακαλώ, μην σκέφτεστε μόνο τους εαυτούς σας. Είναι σαν να φτύνετε στο πρόσωπο του Μαντίμπα», δηλώνει ο Ντέσμοντ Τούτου σε ανακοίνωσή του, την ώρα που η οικογένεια πολλαπλασιάζει τα επεισόδια απρεπούς συμπεριφοράς.

«Δεν μπορούμε να αποτιμήσουμε σε ποιον βαθμό πρέπει να είναι σκληρό για μία οικογένεια να είναι χωρισμένη επί 27 χρόνια από τον πατέρα της, δηλαδή τα χρόνια που πέρασε ο Μαντέλα στη φυλακή, ώστε να είναι στη συνέχεια σε θέση να τον μοιρασθεί μαζί με ολόκληρο τον κόσμο μετά την απελευθέρωσή του. Θέλουμε να σάς αγκαλιάσουμε, να σάς υποστηρίξουμε, να δείξουμε μέσα από σας την αγάπη μας για τον Μαντέλα. Σάς παρακαλώ, μην λερώνετε το όνομά του», όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο μεγαλύτερος από τους εγγονούς του Νέλσον Μαντέλα, θέλησε να στήσει, με τη μεταφορά των σορών τριών συγγενών του από την οικογενιακή γη στο χωριό Κούνου , όπου επιθυμεί να ταφεί ο Μαντέλα, στο χωριό Μβέζο, όπου είναι φύλαρχος, μία τουριστική επιχείρηση δημιουργώντας τόπο προσκυνήματος του Νέλσον Μαντέλα . Μετά την απόφαση της δικαιοσύνης για τη νέα μεταφορά των σορών από το Μβέζο στο Κούνου, ο Μάντλα Μαντέλα έδωσε χθες συνέντευξη Τύπου αποκαλύπτοντας απρεπώς για λόγους εκδίκησης σειρά οικογενειακών μυστικών που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X