Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διέρρηξαν 10 βενζινάδικα μέσα σε 2 εβδομάδες
"Ειδικότητα" στις διαρρήξεις πρατηρίων υγρών καυσίμων, είχαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 15χρονος, τα οποία συνελήφθησαν από την Αστυνομία, με την κατηγορία ότι διέρρηξαν δέκα βενζινάδικα μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο 15χρονος και οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 34 και 18 ετών, επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και έπειτα από καταδίωξη ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών.Κατηγορούνται ότι από τις 10 μέχρι τις 25 Ιουνίου, διέρρηξαν δέκα πρατήρια υγρών καυσίμων, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τέσσερα κλεμμένα αυτοκίνητα. Φέρονται ότι αφαίρεσαν συνολικά 940 ευρώ, διάφορα εμπορεύματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές.Τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Διέρρηξαν 10 βενζινάδικα μέσα σε 2 εβδομάδες

«Ειδικότητα» στις διαρρήξεις πρατηρίων υγρών καυσίμων, είχαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 15χρονος, τα οποία συνελήφθησαν από την Αστυνομία, με την κατηγορία ότι διέρρηξαν δέκα βενζινάδικα μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο 15χρονος και οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 34 και 18 ετών, επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και έπειτα από καταδίωξη ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών.

Κατηγορούνται ότι από τις 10 μέχρι τις 25 Ιουνίου, διέρρηξαν δέκα πρατήρια υγρών καυσίμων, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τέσσερα κλεμμένα αυτοκίνητα. Φέρονται ότι αφαίρεσαν συνολικά 940 ευρώ, διάφορα εμπορεύματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές.

Τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X