Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αποδοκίμασαν την τρόικα
Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έκαναν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ με αφορμή τις μετακινήσεις των περίπου 3.500 δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Στο πλευρό των εργαζομένων είναι και οι Κεντρική Ένωση Δήμων της χώρας. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση φέρεται να προχωρά στη μετακίνηση των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας στην Ελληνική Αστυνομία, εξέφρασε την αντίθεσή του. Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΕ: "Εκφράζουμε την αντίθεσή μας για το ενδεχόμενο κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας και μετάταξης των 4.000 δημοτικών αστυνόμων στην Ελληνική Αστυνομία. Δηλώνουμε ότι ουδέποτε είχε τεθεί τέτοιο θέμα, πολλω δε μάλλον συζητηθεί με την Κυβέρνηση. Μάλιστα εμείς, ως ΚΕΔΕ, έχουμε διατυπώσει εγγράφως επείγον αίτημα για συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην κινητικότητα των υπαλλήλων στους δήμους, για την οποία έχουμε συγκεκριμένη πρόταση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι λειτουργικές ανάγκες των δήμων με ορθολογικό τρόπο. Θέλουμε να υπογραμμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, να είναι το μόνιμο "θύμα

Αποδοκίμασαν την τρόικα

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έκαναν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ με αφορμή τις μετακινήσεις των περίπου 3.500 δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Στο πλευρό των εργαζομένων είναι και οι Κεντρική Ένωση Δήμων της χώρας. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση φέρεται να προχωρά στη μετακίνηση των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας στην Ελληνική Αστυνομία, εξέφρασε την αντίθεσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΕ:

«Εκφράζουμε την αντίθεσή μας για το ενδεχόμενο κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας και μετάταξης των 4.000 δημοτικών αστυνόμων στην Ελληνική Αστυνομία.

Δηλώνουμε ότι ουδέποτε είχε τεθεί τέτοιο θέμα, πολλω δε μάλλον συζητηθεί με την Κυβέρνηση. Μάλιστα εμείς, ως ΚΕΔΕ, έχουμε διατυπώσει εγγράφως επείγον αίτημα για συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην κινητικότητα των υπαλλήλων στους δήμους, για την οποία έχουμε συγκεκριμένη πρόταση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι λειτουργικές ανάγκες των δήμων με ορθολογικό τρόπο.

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, να είναι το μόνιμο «θύμα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X