Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Μαρινέλλα για την ιστορική μουσική συνάντηση
Στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, στις 21.30, η Μαρινέλλα με τον Κώστα Χατζή παρουσιάζουν το ιδιαίτερο πρόγραμμά τους, όπως το χαρακτήρισε η ίδια, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8."Έπειτα από 36 χρόνια το λέμε Ρεσιτάλ κι ελπίζουμε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος" τόνισε η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.Μιλώντας για την παράσταση, η Μαρινέλλα σημείωσε ότι "πραγματικά στα τόσα χρόνια -το λέω για πρώτη φορά - είμαι πάρα πολύ περήφανη γι' αυτό που παρουσιάζουμε" και συμπλήρωσε ότι στη δεύτερη συνεργασία της με τον Κώστα Χατζή ύστερα από αρκετές δεκαετίες "όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο ώριμοι και οι φωνές μας καλύτερες... έχουμε μια ευθυμία φοβερή!".Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής μεταφέρουν την παράστασή τους σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ στις 10/7 θα βρεθούν στα Γιαννιτσά και στις 11/7 στη Βέροια. "Η κούραση έρχεται όταν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν έχεις ανταπόκριση. Εμείς και το αγαπάμε πολύ και έχουμε και μεγάλη ανταπόκριση" επισήμανε η Ελληνίδα ερμηνεύτρια.Ακούστε τι είπε η Μαρινέλλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8

Η Μαρινέλλα για την ιστορική μουσική συνάντηση

Στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, στις 21.30, η Μαρινέλλα με τον Κώστα Χατζή παρουσιάζουν το ιδιαίτερο πρόγραμμά τους, όπως το χαρακτήρισε η ίδια, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8.

«Έπειτα από 36 χρόνια το λέμε Ρεσιτάλ κι ελπίζουμε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος» τόνισε η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Μιλώντας για την παράσταση, η Μαρινέλλα σημείωσε ότι «πραγματικά στα τόσα χρόνια -το λέω για πρώτη φορά – είμαι πάρα πολύ περήφανη γι’ αυτό που παρουσιάζουμε» και συμπλήρωσε ότι στη δεύτερη συνεργασία της με τον Κώστα Χατζή ύστερα από αρκετές δεκαετίες «όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο ώριμοι και οι φωνές μας καλύτερες… έχουμε μια ευθυμία φοβερή!».

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής μεταφέρουν την παράστασή τους σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ στις 10/7 θα βρεθούν στα Γιαννιτσά και στις 11/7 στη Βέροια. «Η κούραση έρχεται όταν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν έχεις ανταπόκριση. Εμείς και το αγαπάμε πολύ και έχουμε και μεγάλη ανταπόκριση» επισήμανε η Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Ακούστε τι είπε η Μαρινέλλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X