Παπαδημητρίου- Δάρρα απόψε στη Σεμίνα

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα, είναι καλεσμένοι στην αποψινή εκπομπή της Σεμίνας Διγενή FEELING GOOD στις 10 το βράδυ στον realfm 97.8.

Unplugged Αφορμή το μουσικό τους ταξίδι “Από τον Κ. Π. Καβάφη στον Νίκο Γκάτσο” που θα μας πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/7 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Θα συζητήσουν για την κοινή τους διαδρομή στη μουσική, τα στοιχήματά τους, την ΕΡΤ, τη σημερινή κοινωνική και πολιτική κατάσταση, αλλά και τη συνεργασία και τη φιλία τους μετά από τον χωρισμό τους, ενώ θα τους απολαύσουμε σ ένα ενδιαφέρον unplugged, με αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη, αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών.

Έτος Καβάφη το 2013 και η μουσική του Παπαδημητρίου, που ένωσε το ελληνικό τραγούδι με τη συμφωνική μουσική, χορογραφείται για πρώτη φορά από την Hellenic Dance Company.

Στο πρώτο μέρος, της παράστασης του Ηρωδείου, μέσα από τη σύμπραξη των τεχνών, με όχημα τη μουσική, το τραγούδι και το χορό η παράσταση θα λειτουργήσει σαν ένα μοναδικό ταξίδι στην ποίηση του Κ.Π. Καβάφη, ενώ οι χορευτές και η Φ.Δάρρα με την ερμηνεία της, θα δημιουργήσουν ένα εικαστικό δρώμενο με τη σκηνοθετική υπογραφή της Έρσης Πήττα.

Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν τραγούδια από την πιο πρόσφατη δουλειά τους “Λουλούδι στη φωτιά” σε στίχους Γκάτσου καθώς και τραγούδια από την κοινή τους πορεία κάνοντας μια αναδρομή στις πιο σπουδαίες στιγμές τους.

ΠΗΓΗ: mediasoup.gr

Σχετικά άρθρα