Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το Solar Impulse απογειώνεται…
Το πρώτο αεροπλάνο που πετά με ηλιακή ενέργεια θα πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ, το Σάββατο 6 Ιουλίου, το πέμπτο και τελευταίο σκέλος του ταξιδιού του με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Το αεροσκάφος, με χειριστές τους Ελβετούς Μπερτράν Πικάρ και Αντρέ Μπόρσχμπεργκ, είχε απογειωθεί από το Σαν Φρανσίσκο στις 3 Μαΐου και, με ενδιάμεσες στάσεις στο Φίνιξ, Ντάλας, Σεντ Λούις, Σινσινάτι, προσγειώθηκε στην Ουάσιγκτον, στις 16 Ιουνίου.Με τον Αντρέ Μπόρσχμπεργκ στο χειριστήριο, το Solar Impulse θα απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο "Ντάλας

Το Solar Impulse απογειώνεται…

Το πρώτο αεροπλάνο που πετά με ηλιακή ενέργεια θα πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ, το Σάββατο 6 Ιουλίου, το πέμπτο και τελευταίο σκέλος του ταξιδιού του με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Το αεροσκάφος, με χειριστές τους Ελβετούς Μπερτράν Πικάρ και Αντρέ Μπόρσχμπεργκ, είχε απογειωθεί από το Σαν Φρανσίσκο στις 3 Μαΐου και, με ενδιάμεσες στάσεις στο Φίνιξ, Ντάλας, Σεντ Λούις, Σινσινάτι, προσγειώθηκε στην Ουάσιγκτον, στις 16 Ιουνίου.

Με τον Αντρέ Μπόρσχμπεργκ στο χειριστήριο, το Solar Impulse θα απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο «Ντάλας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X