Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Bobbi Kristina
Από σαράντα κύματα πέρασε η σχέση της Bobbi Kristina, κόρης της αείμνηστης Whitney Houston, με τον ετεροθαλή αδερφό της. Αρχικά διέψευδαν την ερωτική τους σχέση, μετά διατυμπάνιζαν ότι είναι αρραβωνιασμένοι, μετά ότι έχουν περιστασιακή σχέση, μετά φιλική σχέση, έπειτα ξανά ερωτική σχέση και τούμπαλιν... Τώρα πια είναι ερωτευμένοι και το φωνάζουν. Αν όχι ο Nick Gordon, η Bobbi Kristina σίγουρα!Σειρά φωτογραφιών ανήρτησε στο twitter βροντοφωνάζοντας ότι είναι ερωτευμένη, τρελά ερωτευμένη για την ακρίβεια "μ' αυτόν τον άνδρα-φαινόμενο!", όπως χαρακτηριστικά έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, όπου κοιτάζονται με περισσή αγάπη και πάθος. "Πραγματικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ!" συμπλήρωνε, ενώ σε άλλη φωτογραφία τους έγραφε: "Ο υπέροχος αρραβωνιαστικός μου κι εγώ στο πεζοδρόμιο". Έτσι είναι, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ όλοι οι ερωτευμένοι αποκαλύφθηκαν!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Bobbi Kristina

Από σαράντα κύματα πέρασε η σχέση της Bobbi Kristina, κόρης της αείμνηστης Whitney Houston, με τον ετεροθαλή αδερφό της. Αρχικά διέψευδαν την ερωτική τους σχέση, μετά διατυμπάνιζαν ότι είναι αρραβωνιασμένοι, μετά ότι έχουν περιστασιακή σχέση, μετά φιλική σχέση, έπειτα ξανά ερωτική σχέση και τούμπαλιν… Τώρα πια είναι ερωτευμένοι και το φωνάζουν. Αν όχι ο Nick Gordon, η Bobbi Kristina σίγουρα!

Σειρά φωτογραφιών ανήρτησε στο twitter βροντοφωνάζοντας ότι είναι ερωτευμένη, τρελά ερωτευμένη για την ακρίβεια "μ’ αυτόν τον άνδρα-φαινόμενο!", όπως χαρακτηριστικά έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, όπου κοιτάζονται με περισσή αγάπη και πάθος. "Πραγματικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ!" συμπλήρωνε, ενώ σε άλλη φωτογραφία τους έγραφε: "Ο υπέροχος αρραβωνιαστικός μου κι εγώ στο πεζοδρόμιο". Έτσι είναι, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ όλοι οι ερωτευμένοι αποκαλύφθηκαν!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X