Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταφορά της Δημοτικής Αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταφορά των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ: Η μεταφορά των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ εντάσσεται μέσα στο γενικότερο πλαίσιο ισοπέδωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες. Χωρίς καμία συζήτηση με τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους εργαζομένους σε αυτή, η κυβέρνηση δείχνει τη λογική που θα ακολουθήσει συνολικά στις μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων της Τ.Α. Δεν έχει κανένα σχέδιο πραγματικής ανασυγκρότησης και αναπροσανατολισμού του δημόσιου τομέα και της Τ.Α. Με μόνη πυξίδα το μνημόνιο και τις απαιτήσεις της τρόικας, όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για τις πραγματικές ελλείψεις που υπάρχουν και για τις ανάγκες των πολιτών, αλλά κατεδαφίζει ακόμα και τις υπάρχουσες δομές. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταφορά της Δημοτικής Αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταφορά των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ:

Η μεταφορά των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ εντάσσεται μέσα στο γενικότερο πλαίσιο ισοπέδωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες. Χωρίς καμία συζήτηση με τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους εργαζομένους σε αυτή, η κυβέρνηση δείχνει τη λογική που θα ακολουθήσει συνολικά στις μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων της Τ.Α. Δεν έχει κανένα σχέδιο πραγματικής ανασυγκρότησης και αναπροσανατολισμού του δημόσιου τομέα και της Τ.Α. Με μόνη πυξίδα το μνημόνιο και τις απαιτήσεις της τρόικας, όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για τις πραγματικές ελλείψεις που υπάρχουν και για τις ανάγκες των πολιτών, αλλά κατεδαφίζει ακόμα και τις υπάρχουσες δομές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X