Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απόδραση στην Κρήτη για το ζευγάρι
Eνάμιση χρόνο σχέσης μετρούν ο 39χρονος δημοσιογράφος και η 30χρονη make-up artist που πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψαν μαζί στην Κρήτη, τόπο καταγωγής της Ιωάννας Μπούκη. Ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσει. Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της η Λυδία Πολίτη "το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιεράπετρα όπου ήταν προσκεκλημένοι σε γάμο φίλων τους". Λίγες ημέρες αργότερα -την Πέμπτη 27 Ιουνίου- ο Αντώνης Σρόιτερ ολοκλήρωσε την εκπομπή Αυτοψία που παρουσιάζει στον Alpha, ενώ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter ότι το "ραντεβού" του ανανεώνεται για τον επόμενο Οκτώβριο.

Απόδραση στην Κρήτη για το ζευγάρι

Eνάμιση χρόνο σχέσης μετρούν ο 39χρονος δημοσιογράφος και η 30χρονη make-up artist που πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψαν μαζί στην Κρήτη, τόπο καταγωγής της Ιωάννας Μπούκη.

Ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσει. Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της η Λυδία Πολίτη «το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιεράπετρα όπου ήταν προσκεκλημένοι σε γάμο φίλων τους».

Λίγες ημέρες αργότερα -την Πέμπτη 27 Ιουνίου- ο Αντώνης Σρόιτερ ολοκλήρωσε την εκπομπή Αυτοψία που παρουσιάζει στον Alpha, ενώ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter ότι το «ραντεβού» του ανανεώνεται για τον επόμενο Οκτώβριο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X