Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γλιτώνουν τις μειώσεις οι στρατιωτικοί
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών με την τρόικα φαίνεται πως συμφωνήθηκε να μην υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις των στρατιωτικών και των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.Παράλληλα ο Γιάννης Στουρνάρας έβαλε εκ νέου στο τραπέζι το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό αλλά ζήτησε από το οικονομικό επιτελείο ισοδύναμα μέτρα για να καλυφθούν οι απώλειες.Όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, "παλεύουμε να μηδενιστεί το δημοσιονομικό κενό και μετά να εξασφαλιστεί η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, αλλά με τη λήψη ισοδύναμων μέτρων

Γλιτώνουν τις μειώσεις οι στρατιωτικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών με την τρόικα φαίνεται πως συμφωνήθηκε να μην υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις των στρατιωτικών και των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.

Παράλληλα ο Γιάννης Στουρνάρας έβαλε εκ νέου στο τραπέζι το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό αλλά ζήτησε από το οικονομικό επιτελείο ισοδύναμα μέτρα για να καλυφθούν οι απώλειες.

Όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, "παλεύουμε να μηδενιστεί το δημοσιονομικό κενό και μετά να εξασφαλιστεί η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, αλλά με τη λήψη ισοδύναμων μέτρων

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X