Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Με την Σταματίνα υπάρχει αμοιβαία επαγγελματική εκτίμηση»
Ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος ανέλαβε την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μιας και η παρουσιάστρια γέννησε, μίλησε για τη σχέση που έχουν! Ο Θανάσης συγκεκριμένα είπε στο TV BOX:. "Με τη Σταματίνα μιλούσαμε και μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν κάναμε ποτέ παρέα, αλλά υπάρχει αμοιβαία επαγγελματική εκτίμηση και είχαμε πάντα καλή επικοινωνία. Εννοείται ότι μου ευχήθηκε και εννοείται, επίσης, ότι μιλάμε και ως νέοι γονείς, δίνοντας συμβουλές ο ένας στον άλλο".

«Με την Σταματίνα υπάρχει αμοιβαία επαγγελματική εκτίμηση»

Ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος ανέλαβε την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μιας και η παρουσιάστρια γέννησε, μίλησε για τη σχέση που έχουν!

Ο Θανάσης συγκεκριμένα είπε στο TV BOX:. «Με τη Σταματίνα μιλούσαμε και μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν κάναμε ποτέ παρέα, αλλά υπάρχει αμοιβαία επαγγελματική εκτίμηση και είχαμε πάντα καλή επικοινωνία. Εννοείται ότι μου ευχήθηκε και εννοείται, επίσης, ότι μιλάμε και ως νέοι γονείς, δίνοντας συμβουλές ο ένας στον άλλο».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X