Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έταζαν δουλειά σε υπουργεία και υπηρεσίες του δημοσίου
Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλούσαν δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Έταζαν σε ανυποψίαστους πολίτες θέσεις εργασίας σε υπουργεία και υπηρεσίες κλειδιά του δημοσίου, κατορθώνοντας να αποσπάσουν από τα θύματά τους περισσότερα από 40.000 ευρώ.Η απάτη εξιχνιάστηκε τελικά από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 44χρονης και μίας 45χρονης. Οι δύο κατηγορούμενες ζητούσαν συνεχώς χρήματα είτε για διάφορα έξοδα είτε για το φάκελο με τα δικαιολογητικά.Όπως έγινε γνωστό, το χρονικό διάστημα από το Μάιο του 2012 έως το ίδιο διάστημα φέτος, οι κατηγορούμενες φέρονται να απέσπασαν από δύο θύματα, 25 και 45 ετών, συνολικά 40.940 ευρώ. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έταζαν δουλειά σε υπουργεία και υπηρεσίες του δημοσίου

“Φύκια για μεταξωτές κορδέλες” πουλούσαν δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Έταζαν σε ανυποψίαστους πολίτες θέσεις εργασίας σε υπουργεία και υπηρεσίες “κλειδιά” του δημοσίου, κατορθώνοντας να αποσπάσουν από τα θύματά τους περισσότερα από 40.000 ευρώ.

Η απάτη εξιχνιάστηκε τελικά από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 44χρονης και μίας 45χρονης. Οι δύο κατηγορούμενες ζητούσαν συνεχώς χρήματα είτε για διάφορα έξοδα είτε για το φάκελο με τα δικαιολογητικά.

Όπως έγινε γνωστό, το χρονικό διάστημα από το Μάιο του 2012 έως το ίδιο διάστημα φέτος, οι κατηγορούμενες φέρονται να απέσπασαν από δύο θύματα, 25 και 45 ετών, συνολικά 40.940 ευρώ. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X