Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Εϊμι δε θα έφτανε ποτέ τα 30…
Είχε κατακτήσει τα τσαρτ με τα άλμπουμ της Frank (2003) και Back to Black (2006) αλλά στο ψηλοτερο σημείο της καριέρας της οι ιστορίες για τις καταχρήσεις και την εξάρτησή της κατακτούσαν παράλληλα και τον Τύπο.... Η νεκροψία τελικά έδειξε ότι πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ καθώς τα επίπεδα στο αίμα της ήταν 5 φορές πάνω από το κανονικό... Δύο σχεδον χρόνια μετά τον θάνατό της, η μητέρα της Τζάνις ( Janis) παραδέχεται ότι η κόρη της ηταν πάντα προορισμένη για μία σύντομη ζωή. "Δε λέω ότι ευχόμουν κάτι τέτοιο, αλλά το έβλεπα. Σκέφτομαι ότι φέτος θα γινόταν 30 και κάτι δε μου κολλάει" παραδέχεται η 58χρονη μητέρα της στη The Sun. "Δε μπόρεσα ποτέ να τη φανταστώ μεγάλη. Ηταν πάντα αυτό το μικρό κορίτσι που εξερράγη στον κόσμο σαν πυροτέχνημα και μετά ήταν σαν να είπε ΟΚ αυτό ήταν, έκανα το μπαμ και φεύγω, χάνομαι." ΠΗΓΗ: e-go.gr

Η Εϊμι δε θα έφτανε ποτέ τα 30…

Είχε κατακτήσει τα τσαρτ με τα άλμπουμ της Frank (2003) και Back to Black (2006) αλλά στο ψηλοτερο σημείο της καριέρας της οι ιστορίες για τις καταχρήσεις και την εξάρτησή της κατακτούσαν παράλληλα και τον Τύπο….

Η νεκροψία τελικά έδειξε ότι πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ καθώς τα επίπεδα στο αίμα της ήταν 5 φορές πάνω από το κανονικό…

Δύο σχεδον χρόνια μετά τον θάνατό της, η μητέρα της Τζάνις ( Janis) παραδέχεται ότι η κόρη της ηταν πάντα προορισμένη για μία σύντομη ζωή.

«Δε λέω ότι ευχόμουν κάτι τέτοιο, αλλά το έβλεπα. Σκέφτομαι ότι φέτος θα γινόταν 30 και κάτι δε μου κολλάει» παραδέχεται η 58χρονη μητέρα της στη The Sun.

«Δε μπόρεσα ποτέ να τη φανταστώ μεγάλη. Ηταν πάντα αυτό το μικρό κορίτσι που εξερράγη στον κόσμο σαν πυροτέχνημα και μετά ήταν σαν να είπε ΟΚ αυτό ήταν, έκανα το μπαμ και φεύγω, χάνομαι.»

ΠΗΓΗ: e-go.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X