Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τελεσίγραφο στη Google από τους Βρετανούς
Οι ρυθμιστικές αρχές τού Ηνωμένου Βασιλείου, ενημέρωσαν την Google πως θα πρέπει να αλλάξει την πολιτική χρήσης των υπηρεσιών της, ώστε να είναι πιο κατανοητοί οι όροι σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Οι αρχές έχουν δώσει καταληκτική ημερομηνία για την πραγματοποίηση των αλλαγών έως τις 20 Σεπτεμβρίου, αλλιώς θα προβούν σε νομικές ενέργειες. Σε δήλωσή του το γραφείο της Βρετανικής Επιτροπής Πληροφοριών ανέφερε πως οι όροι που ανανεώθηκαν πέρσι δεν δίνουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με το πώς θα χρησιμοποιούνται από τη Google τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών στις υπηρεσίες της. Σε ανάλογα συμπεράσματα με τους Βρετανούς, έχουν καταλήξει και οι αρχές στη Γερμανία και την Ιταλία, ενώ Γαλλία και Ισπανία έχουν ήδη ενημερώσει από τον προηγούμενο μήνα τη Google πως θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τους όρους, για τους οποίους υπήρχαν ενστάσεις εξαρχής. Από τη Google αναφέρουν σχετικά με το θέμα πως η πολιτική ιδιωτικότητας σέβεται τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους επιτρέπει να να δημιουργούν πιο απλές και αποτελεσματικές υπηρεσίες(!). Συμπληρώνουν δε πως στα πλαίσια της διαμόρφωσης της πολιτικής ιδιωτικότητας, συνεργάζονται στενά με τις ρυθμιστικές αρχές και θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο... Πηγή:e-pcmag.gr

Τελεσίγραφο στη Google από τους Βρετανούς

Οι ρυθμιστικές αρχές τού Ηνωμένου Βασιλείου, ενημέρωσαν την Google πως θα πρέπει να αλλάξει την πολιτική χρήσης των υπηρεσιών της, ώστε να είναι πιο κατανοητοί οι όροι σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Οι αρχές έχουν δώσει καταληκτική ημερομηνία για την πραγματοποίηση των αλλαγών έως τις 20 Σεπτεμβρίου, αλλιώς θα προβούν σε νομικές ενέργειες.

Σε δήλωσή του το γραφείο της Βρετανικής Επιτροπής Πληροφοριών ανέφερε πως οι όροι που ανανεώθηκαν πέρσι δεν δίνουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με το πώς θα χρησιμοποιούνται από τη Google τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών στις υπηρεσίες της.

Σε ανάλογα συμπεράσματα με τους Βρετανούς, έχουν καταλήξει και οι αρχές στη Γερμανία και την Ιταλία, ενώ Γαλλία και Ισπανία έχουν ήδη ενημερώσει από τον προηγούμενο μήνα τη Google πως θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τους όρους, για τους οποίους υπήρχαν ενστάσεις εξαρχής.

Από τη Google αναφέρουν σχετικά με το θέμα πως η πολιτική ιδιωτικότητας σέβεται τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους επιτρέπει να να δημιουργούν πιο απλές και αποτελεσματικές υπηρεσίες(!).

Συμπληρώνουν δε πως στα πλαίσια της διαμόρφωσης της πολιτικής ιδιωτικότητας, συνεργάζονται στενά με τις ρυθμιστικές αρχές και θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο…

Πηγή:e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X