Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πολυμελές κύκλωμα σωματεμπορίας στη Λάρισα
Δύο αστυνομικοί και ένας δικηγόρος συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε πολυμελές κύκλωμα σωματεμπορίας. Συνολικά συνελήφθησαν δέκα άτομα, στη διάρκεια επιχείρησης - σκούπα, που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινά καταστήματα στη Λάρισα και σε άλλες πόλεις του νομού, από την υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, με δεκάδες προσαγωγές.Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμη, οι δύο αστυνομικοί, από την Ελασσόνα, ο δικηγόρος από τη Λάρισα και οι υπόλοιποι συλληφθέντες (στην πλειοψηφία τους ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων), κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με σκοπό την διάπραξη του αδικήματος της σωματεμπορίας. Σήμερα, αναμένεται να προσαχθούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, ενώ από τις δεκάδες γυναίκες που προσήχθησαν, κρατήθηκαν τελικά 5, επειδή είχαν πρόβλημα με τα έγγραφά τους και διέμεναν και εργαζόταν παράνομα στην χώρα.Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε ύστερα από πολύμηνη παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των μελών του κυκλώματος.Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση είναι πιθανόν να γίνουν σήμερα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολυμελές κύκλωμα σωματεμπορίας στη Λάρισα

Δύο αστυνομικοί και ένας δικηγόρος συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε πολυμελές κύκλωμα σωματεμπορίας. Συνολικά συνελήφθησαν δέκα άτομα, στη διάρκεια επιχείρησης – σκούπα, που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινά καταστήματα στη Λάρισα και σε άλλες πόλεις του νομού, από την υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, με δεκάδες προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμη, οι δύο αστυνομικοί, από την Ελασσόνα, ο δικηγόρος από τη Λάρισα και οι υπόλοιποι συλληφθέντες (στην πλειοψηφία τους ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων), κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με σκοπό την διάπραξη του αδικήματος της σωματεμπορίας. Σήμερα, αναμένεται να προσαχθούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, ενώ από τις δεκάδες γυναίκες που προσήχθησαν, κρατήθηκαν τελικά 5, επειδή είχαν πρόβλημα με τα έγγραφά τους και διέμεναν και εργαζόταν παράνομα στην χώρα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε ύστερα από πολύμηνη παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των μελών του κυκλώματος.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση είναι πιθανόν να γίνουν σήμερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X