Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ποιο αντιηλιακό ταιριάζει στην επιδερμίδα σας;
Είναι κακό να νοιάζεστε για το αντιηλιακό σας μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αντιηλιακή σας προστασία πρέπει να είναι καθημερινή συνήθεια.Βάζοντας αντιηλιακό προστατεύετε την επιδερμίδα σας από το καρκίνο του δέρματος και από τη φωτογήρανση.Ποια είναι όμως η ιδιότητα του αντιηλιακού;Μπλοκάρει της ακτίνες UV και δεν μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα σας. Αυτό βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και στα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος, καθώς τα χρόνια περνούν.Ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε πως ό,τι συμβαίνει με την ενυδατική σας το ίδιο ισχύει και για ο αντιηλιακό σας. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας πρέπει να επιλέξετε και το αντιηλιακό.Λιπαρό δέρμα: Επιλέξτε προϊόν oil-free.Μικτή Επιδερμίδα: Αν έχετε έντονη λιπαρότητα στο Τ του προσώπου σας καλό είναι να επιλέξετε αντιηλιακό για λιπαρές επιδερμίδες. Διαφορετικά θα πρέπει να δείτε ποιο απορροφάει καλύτερα η επιδερμίδα σας.Ξηρή Επιδερμίδα: αντιηλιακά σε κρεμώδη υφή που είναι άκρως ενυδατικά.ΠΗΓΗ: jenny.gr

Ποιο αντιηλιακό ταιριάζει στην επιδερμίδα σας;

Είναι κακό να νοιάζεστε για το αντιηλιακό σας μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αντιηλιακή σας προστασία πρέπει να είναι καθημερινή συνήθεια.

Βάζοντας αντιηλιακό προστατεύετε την επιδερμίδα σας από το καρκίνο του δέρματος και από τη φωτογήρανση.

Ποια είναι όμως η ιδιότητα του αντιηλιακού;

Μπλοκάρει της ακτίνες UV και δεν μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα σας. Αυτό βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και στα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος, καθώς τα χρόνια περνούν.

Ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε πως ό,τι συμβαίνει με την ενυδατική σας το ίδιο ισχύει και για ο αντιηλιακό σας. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας πρέπει να επιλέξετε και το αντιηλιακό.

Λιπαρό δέρμα: Επιλέξτε προϊόν oil-free.

Μικτή Επιδερμίδα: Αν έχετε έντονη λιπαρότητα στο Τ του προσώπου σας καλό είναι να επιλέξετε αντιηλιακό για λιπαρές επιδερμίδες. Διαφορετικά θα πρέπει να δείτε ποιο απορροφάει καλύτερα η επιδερμίδα σας.

Ξηρή Επιδερμίδα: αντιηλιακά σε κρεμώδη υφή που είναι άκρως ενυδατικά.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X