Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μπροστα ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,5%
Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει νέα δημοσκόπηση της VPRC. Εκτός Βουλής φαίνεται να μένει η ΔΗΜΑΡ που σημειώνει μεγάλη πτώση μετά την αποχώρησή της από την τρικομματική κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου και την εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 28,5%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 28%. Τρίτο κόμμα με 14,5% αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή που φαίνεται να παίρνει μέρος των ψήφων της ΔΗΜΑΡ. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 7,5%, το ΠΑΣΟΚ 7% και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 5,5%. Σύμφωνα με τη VPRC, η ΔΗΜΑΡ μένει εκτός Βουλής, αφού συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 2,5%. Το ποσοστό των υπόλοιπων κομμάτων που εντάσσονται στην κατηγορία "άλλο κόμμα

Μπροστα ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,5%

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει νέα δημοσκόπηση της VPRC.

Εκτός Βουλής φαίνεται να μένει η ΔΗΜΑΡ που σημειώνει μεγάλη πτώση μετά την αποχώρησή της από την τρικομματική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου και την εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 28,5%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 28%. Τρίτο κόμμα με 14,5% αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή που φαίνεται να παίρνει μέρος των ψήφων της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθεί το ΚΚΕ με 7,5%, το ΠΑΣΟΚ 7% και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 5,5%. Σύμφωνα με τη VPRC, η ΔΗΜΑΡ μένει εκτός Βουλής, αφού συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 2,5%. Το ποσοστό των υπόλοιπων κομμάτων που εντάσσονται στην κατηγορία «άλλο κόμμα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X