Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα πλατσουρίσματα της Βίκυς!
Η Βίκυ Καγιά ως γοργόνα σε παραλία της Μυκόνου! Τι και αν βρίσκεται σε διάσταση με τον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Κρυθαριώτη, η ίδια φαίνεται να πνίγει το καημό της όχι στα χαρτομάντηλα , αλλά κάνοντας βουτιές στο Καλό Λιβάδι του νησιού! Και εκει ξέδωσε με τη ψυχή της....πλατσούρισε αμέριμνη στη θάλασσα, έκανε ακόμα και βουτιές ξεχνόντας οτι φορά τα γυαλιά ηλίου!!! Ένω είχε φύλακα άγγελο...έναν μελαχρινό άνδρα με τον οποίο δε σταματάγαν να γελάνε , να μπουγελώνει ο ένας τον άλλο κλπ!!!!!Ακόμα και τα μικρά παιδιά θα τους ζηλεύαν!!!!!!! Τα βλέμματα έκλεψε το καλογυμνασμένο της κορμί!!!!

Τα πλατσουρίσματα της Βίκυς!

Η Βίκυ Καγιά ως γοργόνα σε παραλία της Μυκόνου! Τι και αν βρίσκεται σε διάσταση με τον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Κρυθαριώτη, η ίδια φαίνεται να πνίγει το καημό της όχι στα χαρτομάντηλα , αλλά κάνοντας βουτιές στο Καλό Λιβάδι του νησιού!

Και εκει ξέδωσε με τη ψυχή της….πλατσούρισε αμέριμνη στη θάλασσα, έκανε ακόμα και βουτιές ξεχνόντας οτι φορά τα γυαλιά ηλίου!!! Ένω είχε φύλακα άγγελο…έναν μελαχρινό άνδρα με τον οποίο δε σταματάγαν να γελάνε , να μπουγελώνει ο ένας τον άλλο κλπ!!!!!Ακόμα και τα μικρά παιδιά θα τους ζηλεύαν!!!!!!! Τα βλέμματα έκλεψε το καλογυμνασμένο της κορμί!!!!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X