Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ετσι «χτίζει» κορμί η Δούκισσα!
Αναμφισβήτητα η Δούκισσα Νομικού διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της Ελληνικής showbiz.Όπως η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της, δεν κάνει εξαντλητικές δίαιτες αλλά ούτε και βαρύ πρόγραμμα γυμναστικής. Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε στο προσωπικό της blog στο entertv φωτογραφίες εν ώρα.. άσκησης! "Μη ζηλεύεις τον διπλανό σου, όταν έχει κάτι που δεν έχεις. Προσπάθησε να το αποκτήσεις και 'συ. Όταν για παράδειγμα, βλέπεις να έχει μια ωραία σχέση, άνοιξε τα μάτια σου και βρες το δικό σου "άλλο μισό" . Όταν έχει μια ωραία δουλειά, γίνε δουλευταράς, πείσμωσε και μην τα παρατάς. Όταν έχει ένα ωραία κορμί εκεί θέλω να καταλήξω - μην τον κοιτάς τρώγοντας μία πάστα και ένα προφιτερόλ. Βάλε τα αθλητικά σου και άρχισε να τρέχεις. Κάτι τέτοιο έκανα και 'γω

Ετσι «χτίζει» κορμί η Δούκισσα!

Αναμφισβήτητα η Δούκισσα Νομικού διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της Ελληνικής showbiz.Όπως η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της, δεν κάνει εξαντλητικές δίαιτες αλλά ούτε και βαρύ πρόγραμμα γυμναστικής.

Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε στο προσωπικό της blog στο entertv φωτογραφίες εν ώρα.. άσκησης! «Μη ζηλεύεις τον διπλανό σου, όταν έχει κάτι που δεν έχεις.

Προσπάθησε να το αποκτήσεις και ‘συ. Όταν για παράδειγμα, βλέπεις να έχει μια ωραία σχέση, άνοιξε τα μάτια σου και βρες το δικό σου «άλλο μισό» . Όταν έχει μια ωραία δουλειά, γίνε δουλευταράς, πείσμωσε και μην τα παρατάς.

Όταν έχει ένα ωραία κορμί – εκεί θέλω να καταλήξω – μην τον κοιτάς τρώγοντας μία πάστα και ένα προφιτερόλ. Βάλε τα αθλητικά σου και άρχισε να τρέχεις. Κάτι τέτοιο έκανα και ‘γω

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X