Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μαρκόπουλος: «Να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις»
Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε την συνεργασία του με τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Μιχάλη Τσαϊρέλη, απέκτησε τον Απόλλωνα Τσόχλα και ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τις πρώτες κινήσεις του «Δικεφάλου» στο μεταγραφικό παζάρι. «Η βασική μας επιδίωξη είναι να διατηρήσουμε ένα κορμό παικτών και την επόμενη χρονιά και με αυτή την λογική κινηθήκαμε, γιατί θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παίκτες που μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Σε αυτό τον κορμό θέλουμε να προσθέσουμε και άλλους παίκτες, ικανούς, για να φτιάξουμε ένα ρόστερ που θα έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις που θα συναντήσουμε την επόμενη σεζόν, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεαι αναφέρθηκε στην ανανέωση των συμβολαίων με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη: «Και τα δύο παιδιά βοήθησαν πολύ την προσπάθεια της ομάδας την περσινή χρονιά, αναδείχθηκαν μέσα από την δουλειά τους και θεωρούμε ότι είναι σημαντικό που θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας». Όσον αφορά την απόκτηση του Απόλλωνα Τσόχλα, ο προπονητής του «Δικεφάλου» επισήμανε πως «είναι ένας παίκτης έμπειρος, που κατάφερε να διακριθεί με την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α1 και με την παρουσία του στην ομάδα μας, θεωρούμε ότι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να έχουμε μία πολύ πιο δυνατή περιφέρεια, που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που μας περιμένουν την επόμενη σεζόν και θα είναι αρκετά δύσκολες». πηγη gazzetta.gr

Μαρκόπουλος: «Να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις»

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε την συνεργασία του με τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Μιχάλη Τσαϊρέλη, απέκτησε τον Απόλλωνα Τσόχλα και ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τις πρώτες κινήσεις του «Δικεφάλου» στο μεταγραφικό παζάρι.

 

«Η βασική μας επιδίωξη είναι να διατηρήσουμε ένα κορμό παικτών και την επόμενη χρονιά και με αυτή την λογική κινηθήκαμε, γιατί θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παίκτες που μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Σε αυτό τον κορμό θέλουμε να προσθέσουμε και άλλους παίκτες, ικανούς, για να φτιάξουμε ένα ρόστερ που θα έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις που θα συναντήσουμε την επόμενη σεζόν, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεαι αναφέρθηκε στην ανανέωση των συμβολαίων με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη:

«Και τα δύο παιδιά βοήθησαν πολύ την προσπάθεια της ομάδας την περσινή χρονιά, αναδείχθηκαν μέσα από την δουλειά τους και θεωρούμε ότι είναι σημαντικό που θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας».

Όσον αφορά την απόκτηση του Απόλλωνα Τσόχλα, ο προπονητής του «Δικεφάλου» επισήμανε πως «είναι ένας παίκτης έμπειρος, που κατάφερε να διακριθεί με την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α1 και με την παρουσία του στην ομάδα μας, θεωρούμε ότι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να έχουμε μία πολύ πιο δυνατή περιφέρεια, που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που μας περιμένουν την επόμενη σεζόν και θα είναι αρκετά δύσκολες».

πηγη gazzetta.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X