Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Ανοιχτή» για άσυλο στον Σνόουντεν και η Βολιβία
Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του θα χορηγούσε άσυλο, εάν αυτό της ζητείτο, στον πρώην τεχνικό σύμβουλο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Έντουαρντ Σνόουντεν. Η δήλωση αυτή του Μοράλες έγινε αφού άλλοι δύο αριστεροί ηγέτες κρατών της Λατινικής Αμερικής ο Νικολάς Μαδούρο, πρόεδρος της Βενεζουέλας και ο Ντανιέλ Ορτέγα, πρόεδρος της Νικαράγουα - επίσης είπαν ότι θα βοηθούσαν τον Σνόουντεν, ο οποίος καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές και πιστεύεται ότι παραμένει ακόμη στο χώρο μετεπιβίβασης του διεθνούς αεροδρομίου Σερεμέτιεβα της Μόσχας.

«Ανοιχτή» για άσυλο στον Σνόουντεν και η Βολιβία

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του θα χορηγούσε άσυλο, εάν αυτό της ζητείτο, στον πρώην τεχνικό σύμβουλο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Έντουαρντ Σνόουντεν.

Η δήλωση αυτή του Μοράλες έγινε αφού άλλοι δύο αριστεροί ηγέτες κρατών της Λατινικής Αμερικής – ο Νικολάς Μαδούρο, πρόεδρος της Βενεζουέλας και ο Ντανιέλ Ορτέγα, πρόεδρος της Νικαράγουα – επίσης είπαν ότι θα βοηθούσαν τον Σνόουντεν, ο οποίος καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές και πιστεύεται ότι παραμένει ακόμη στο χώρο μετεπιβίβασης του διεθνούς αεροδρομίου Σερεμέτιεβα της Μόσχας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X