Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στο λιμάνι της Πάτρας
Φορτίο με λαθραία τσιγάρα εντόπισαν χθες άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε φορτηγό. Ειδικότερα, οι λιμενικοί σταμάτησαν χθες το απόγευμα το φορτηγό στην πύλη εισόδου του νότιου λιμανιού, πριν το όχημα εισέλθει σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία. Σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν 290.400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων δύο διαφορετικών επωνυμιών, τα οποία ήσαν κρυμμένα μέσα στο χώρο του φορτίου, που αποτελείτο από φελιζόλ με ψάρια. Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 57χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο σημείο φορτώθηκε το παράνομο εμπόρευμα. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στο λιμάνι της Πάτρας

Φορτίο με λαθραία τσιγάρα εντόπισαν χθες άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε φορτηγό.

Ειδικότερα, οι λιμενικοί σταμάτησαν χθες το απόγευμα το φορτηγό στην πύλη εισόδου του νότιου λιμανιού, πριν το όχημα εισέλθει σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν 290.400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων δύο διαφορετικών επωνυμιών, τα οποία ήσαν κρυμμένα μέσα στο χώρο του φορτίου, που αποτελείτο από φελιζόλ με ψάρια.

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 57χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο σημείο φορτώθηκε το παράνομο εμπόρευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X