Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μιλάει για τις φήμες περί κρίσης στο γάμο της
Είναι τα πρώτα γενέθλια που περνά η Βίκυ Καγιά χωρίς τον σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια ότι ο γάμος τους περνά κρίση. Με το χαμόγελο στα χείλη το μοντέλο και παρουσιάστρια προσπαθεί να αντιμετωπίσει ψύχραιμα το χωρισμό της. Ακόμα και στην ευχή που έκανε για την ημέρα των γενεθλίων της, έδειξε ότι ο Νίκος δεν είναι πια μαζί της. "Εύχομαι να είμαι καλά και υγιής και να μπορώ να ζήσω πολλά στο μέλλον με φίλους καλούς, με την αγαπημένη οικογένεια και με την υγεία μας πάνω από όλα.

Μιλάει για τις φήμες περί κρίσης στο γάμο της

Είναι τα πρώτα γενέθλια που περνά η Βίκυ Καγιά χωρίς τον σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια ότι ο γάμος τους περνά κρίση. Με το χαμόγελο στα χείλη το μοντέλο και παρουσιάστρια προσπαθεί να αντιμετωπίσει ψύχραιμα το χωρισμό της.

Ακόμα και στην ευχή που έκανε για την ημέρα των γενεθλίων της, έδειξε ότι ο Νίκος δεν είναι πια μαζί της.

«Εύχομαι να είμαι καλά και υγιής και να μπορώ να ζήσω πολλά στο μέλλον με φίλους καλούς, με την αγαπημένη οικογένεια και με την υγεία μας πάνω από όλα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X