Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Όλα τα βλέμματα πάνω στην Μαρία Κορινθίου
Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και η Μαρία Κορινθίου έχει ήδη αρχίσει να απολαμβάνει τις βουτιές της.Η ηθοποιός βρέθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Ξυλόκαστρο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και εκεί απόλαυσε με την οικογένειά της τον ήλιο και την θάλασσα.Όλοι όπως είναι φυσικό στρέψανε το βλέμμα τους στην εντυπωσιακή ηθοποιό η οποία όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το γυμνασμένο της κορμί.Η ιδέα να περάσει η ηθοποιός το Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν δική της και περάσανε πολύ καλά.

Όλα τα βλέμματα πάνω στην Μαρία Κορινθίου

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και η Μαρία Κορινθίου έχει ήδη αρχίσει να απολαμβάνει τις βουτιές της.Η ηθοποιός βρέθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Ξυλόκαστρο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και εκεί απόλαυσε με την οικογένειά της τον ήλιο και την θάλασσα.

Όλοι όπως είναι φυσικό στρέψανε το βλέμμα τους στην εντυπωσιακή ηθοποιό η οποία όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το γυμνασμένο της κορμί.

Η ιδέα να περάσει η ηθοποιός το Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν δική της και περάσανε πολύ καλά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X