Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έρχεται ο μάνατζερ του Σπανούλη!
Μετά το ραντεβού του Βασίλη Σπανούλη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς θα βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Είναι πασιφανές ότι ο διεθνής γκαρντ έχει πάρει τις αποφάσεις του και πως έχει επέλθει συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης.Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε ...πάνω του την κατάσταση, αφού γνωρίζοντας το άσχημο κλίμα μεταξύ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς και της διοίκησης του Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, επεδίωξε να είναι μόνος του στο πρώτο ραντεβού, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (5/7).Ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία και πλέον ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη θα αναλάβει τα οικονομικά και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.Δευτέρα ή Τρίτη αναμένονται οι ανακοινώσεις από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, για 3ετές συμβόλαιο, με τα μπόνους κατάκτησης του πρωταθλήματος να φτάνουν ακόμα και το μισό εκατομμύριο.Πηγή: gazzetta.gr

Έρχεται ο μάνατζερ του Σπανούλη!

Μετά το ραντεβού του Βασίλη Σπανούλη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς θα βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Είναι πασιφανές ότι ο διεθνής γκαρντ έχει πάρει τις αποφάσεις του και πως έχει επέλθει συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε …πάνω του την κατάσταση, αφού γνωρίζοντας το άσχημο κλίμα μεταξύ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς και της διοίκησης του Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, επεδίωξε να είναι μόνος του στο πρώτο ραντεβού, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (5/7).

Ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία και πλέον ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη θα αναλάβει τα οικονομικά και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Δευτέρα ή Τρίτη αναμένονται οι ανακοινώσεις από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, για 3ετές συμβόλαιο, με τα μπόνους κατάκτησης του πρωταθλήματος να φτάνουν ακόμα και το μισό εκατομμύριο.

Πηγή: gazzetta.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X