Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έτσι θα παίξει κόντρα στην Ανζί
Οι ...δύο ενδεκάδες που αναμένεται να παρατάξει ο Στέφενς στο φιλικό με την Ανζί.Ο Χουμπ Στέφενς δεν κράτησε κρυφές τις σκέψεις του για τις ενδεκάδες που θα παρατάξει στο φιλικό με την Ανζί. Λέμε ενδεκάδες γιατί στο πρωινό (7/7) πρόγραμμα χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές, ενδεχομένως γιατί έχει στο μυαλό του να βάλει μία σε κάθε ημίχρονο.Η μία, λοιπόν, αποτελούνταν από τους Γλύκο στα γκολπόστ, Σκόνδρα, Λόπεθ, Βίτορ και Λίνο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τους Τζανδάρη και Λάζαρ στα χαφ, τον Βούκιτς ως επιτελικό, δεξιά βρέθηκε ο Δεληγιαννίδης, αριστερά ο Πόποβιτς και φουνταριστός ήταν ο Γιάννου.Από την άλλη βρέθηκαν οι Χακόμπο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Κίτσιου, Ποζατζίδης στην άμυνα, οι Κάτσε και Τζιόλης στα χαφ, ο Λόρενς ως επιτελικός, αριστερά ο Γεωργιάδης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.Οι Γκαρσία, Ολίσε, Πόζογλου, Σαββίδης και Κιόσε ακολούθησαν το πρωί της Κυριακής (7/7) ατομικό πρόγραμμα και λογικά δεν θα παίξουν κόντρα στην Ανζί.Πηγή: olapaok.gr

Έτσι θα παίξει κόντρα στην Ανζί

 

Οι …δύο ενδεκάδες που αναμένεται να παρατάξει ο Στέφενς στο φιλικό με την Ανζί.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν κράτησε κρυφές τις σκέψεις του για τις ενδεκάδες που θα παρατάξει στο φιλικό με την Ανζί. Λέμε ενδεκάδες γιατί στο πρωινό (7/7) πρόγραμμα χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές, ενδεχομένως γιατί έχει στο μυαλό του να βάλει μία σε κάθε ημίχρονο.

Η μία, λοιπόν, αποτελούνταν από τους Γλύκο στα γκολπόστ, Σκόνδρα, Λόπεθ, Βίτορ και Λίνο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τους Τζανδάρη και Λάζαρ στα χαφ, τον Βούκιτς ως επιτελικό, δεξιά βρέθηκε ο Δεληγιαννίδης, αριστερά ο Πόποβιτς και φουνταριστός ήταν ο Γιάννου.

Από την άλλη βρέθηκαν οι Χακόμπο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Κίτσιου, Ποζατζίδης στην άμυνα, οι Κάτσε και Τζιόλης στα χαφ, ο Λόρενς ως επιτελικός, αριστερά ο Γεωργιάδης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Οι Γκαρσία, Ολίσε, Πόζογλου, Σαββίδης και Κιόσε ακολούθησαν το πρωί της Κυριακής (7/7) ατομικό πρόγραμμα και λογικά δεν θα παίξουν κόντρα στην Ανζί.

Πηγή: olapaok.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X