Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνάντηση Μιχελάκη με «γαλάζιους» δημάρχους
Συνάντηση με δημάρχους, που έχουν εκλεγεί με την υποστήριξη της ΝΔ,είχε ο υπ. Εσωτερικών , Γιάννης Μιχελάκης, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, και συζητήθηκαν η συμφωνία με την τρόικα για την κινητικότητα και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Αυτή τη στιγμή οι δήμαρχοι έχουν συγκεντρωθεί στην έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθεί η στάση των δημάρχων, μετά τη συμφωνία με την τρόικα για την κινητικότητα και τις απολύσεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συνάντηση Μιχελάκη με «γαλάζιους» δημάρχους

Συνάντηση με δημάρχους, που έχουν εκλεγεί με την υποστήριξη της ΝΔ,είχε ο υπ. Εσωτερικών , Γιάννης Μιχελάκης, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, και συζητήθηκαν η συμφωνία με την τρόικα για την κινητικότητα και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αυτή τη στιγμή οι δήμαρχοι έχουν συγκεντρωθεί στην έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθεί η στάση των δημάρχων, μετά τη συμφωνία με την τρόικα για την κινητικότητα και τις απολύσεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X