Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συμβουλές για… τέλεια μάτια
Μπορείτε να διορθώσετε τις ατέλειες των ματιών σας με τα παρακάτω βήματα:Έχετε μικρά μάτια; Ανεβάστε τη γραμμή των φρυδιών σας, όσο μπορείτε, (μην το παρακάνετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό) βγάζοντας με το τσιμπιδάκι τις τρίχες από το κάτω μέρος τους. Με το eye-liner τονίζετε τις άκρες του ματιού και το απλώνετε σε όλο το μάκρος, ξεπερνώντας και τις βλεφαρίδες, άμα θέλετε. Βάλτε μια απαλή σκιά/μολύβι στην άκρη των βλεφαρίδων προς τα έξω. Μη βάζετε ποτέ μολύβι μέσα στα μάτια σας, διότι έτσι μικραίνουν περισσότερο.Έχουν μικρή απόσταση τα μάτια σας μεταξύ τους; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απομακρύνετε τα φρύδια μεταξύ τους, βγάζοντάς τα με το τσιμπιδάκι. Τονίστε εξωτερικά το κάτω μέρος του βλεφάρου, μέχρι τη μέση, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ή ένα eye-liner. Βάλτε σκιά κοντά στις βλεφαρίδες σας (προς τους κροτάφους). Βάλτε τη μάσκαρα σπρώχνοντας τις βλεφαρίδες προς τα έξω.Δοκιμάστε αυτά τα tips και ανανεώστε το βλέμμα σας.Πηγή: myworld

Συμβουλές για… τέλεια μάτια

Μπορείτε να διορθώσετε τις ατέλειες των ματιών σας με τα παρακάτω βήματα:

Έχετε μικρά μάτια; Ανεβάστε τη γραμμή των φρυδιών σας, όσο μπορείτε, (μην το παρακάνετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό) βγάζοντας με το τσιμπιδάκι τις τρίχες από το κάτω μέρος τους. Με το eye-liner τονίζετε τις άκρες του ματιού και το απλώνετε σε όλο το μάκρος, ξεπερνώντας και τις βλεφαρίδες, άμα θέλετε. Βάλτε μια απαλή σκιά/μολύβι στην άκρη των βλεφαρίδων προς τα έξω. Μη βάζετε ποτέ μολύβι μέσα στα μάτια σας, διότι έτσι μικραίνουν περισσότερο.

Έχουν μικρή απόσταση τα μάτια σας μεταξύ τους; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απομακρύνετε τα φρύδια μεταξύ τους, βγάζοντάς τα με το τσιμπιδάκι. Τονίστε εξωτερικά το κάτω μέρος του βλεφάρου, μέχρι τη μέση, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ή ένα eye-liner. Βάλτε σκιά κοντά στις βλεφαρίδες σας (προς τους κροτάφους). Βάλτε τη μάσκαρα σπρώχνοντας τις βλεφαρίδες προς τα έξω.

Δοκιμάστε αυτά τα tips και ανανεώστε το βλέμμα σας.

Πηγή: myworld

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X