Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Περιοδεία Κέρι στην Μ.Ανατολή
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι θα πραγματοποιήσει μέσα στις προσεχείς ημέρες νέα περιοδεία στη Μέση Ανατολή για να προσπαθήσει να επιτύχει την επανάληψη των ισραηλινο-παλαιστινιακών διαπραγματεύσεων, αναφέρουν σήμερα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.Σύμφωνα με τις εφημερίδες Γεντιότ Αχαρονότ και Χααρέτζ, ο Τζον Κέρι πρόκειται να φθάσει στο Ισραήλ στο τέλος της εβδομάδας.Κατά την τελευταία επίσκεψή του, η οποία ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, είχαν πραγματοποιηθεί μαραθώνιες συνομιλίες. Ο Κέρι έκανε λόγο για "πραγματικές προόδους

Περιοδεία Κέρι στην Μ.Ανατολή

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι θα πραγματοποιήσει μέσα στις προσεχείς ημέρες νέα περιοδεία στη Μέση Ανατολή για να προσπαθήσει να επιτύχει την επανάληψη των ισραηλινο-παλαιστινιακών διαπραγματεύσεων, αναφέρουν σήμερα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Γεντιότ Αχαρονότ και Χααρέτζ, ο Τζον Κέρι πρόκειται να φθάσει στο Ισραήλ στο τέλος της εβδομάδας.

Κατά την τελευταία επίσκεψή του, η οποία ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, είχαν πραγματοποιηθεί μαραθώνιες συνομιλίες. Ο Κέρι έκανε λόγο για "πραγματικές προόδους

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X