Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ένα μαχητικό F-16 συνετρίβη στην Μεσόγειο
Ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη χθες στην Μεσόγειο εξαιτίας μηχανικής βλάβης, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των ένοπλων δυνάμεων του Ισραήλ. Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, το αμερικανικής κατασκευής μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στα ανοικτά της Λωρίδας της Γάζας. Οι δύο χειριστές του καταδιωκτικού/βομβαρδιστικού έκαναν χρήση των εκτοξευόμενων καθισμάτων τους και δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Μεταφέρθηκαν από την ομάδα διάσωσης σε νοσοκομείο για να εξεταστούν, σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο. Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ πτέραρχος Αμίρ Εσέλ "διέταξε να παραμείνουν στο έδαφος

Ένα μαχητικό F-16 συνετρίβη στην Μεσόγειο

Ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη χθες στην Μεσόγειο εξαιτίας μηχανικής βλάβης, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των ένοπλων δυνάμεων του Ισραήλ. Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, το αμερικανικής κατασκευής μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στα ανοικτά της Λωρίδας της Γάζας.

Οι δύο χειριστές του καταδιωκτικού/βομβαρδιστικού έκαναν χρήση των εκτοξευόμενων καθισμάτων τους και δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Μεταφέρθηκαν από την ομάδα διάσωσης σε νοσοκομείο για να εξεταστούν, σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο.

Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ πτέραρχος Αμίρ Εσέλ «διέταξε να παραμείνουν στο έδαφος

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X