Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αεροπορικό δυστύχημα στην Αλάσκα
Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα στην Αλάσκα, ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τι προκάλεσε τη φωτιά στο αεροσκάφος, που εκτελούσε χρέη αεροπορικού ταξί. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες και το ιατρικό προσωπικό, το σκάφος είχε καεί ολοσχερώς, σύμφωνα με την αστυνομία του αεροδρομίου, όπως μεταδίδει το CNN. ´Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών διέταξε έρευνα, ενώ δεν έγινε αμέσως γνωστό αν το αεροπλάνο απογειωνόταν ή προσγειωνόταν όταν παραδόθηκε στις φλόγες.

Αεροπορικό δυστύχημα στην Αλάσκα

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα στην Αλάσκα, ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τι προκάλεσε τη φωτιά στο αεροσκάφος, που εκτελούσε χρέη αεροπορικού ταξί. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες και το ιατρικό προσωπικό, το σκάφος είχε καεί ολοσχερώς, σύμφωνα με την αστυνομία του αεροδρομίου, όπως μεταδίδει το CNN.

΄Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών διέταξε έρευνα, ενώ δεν έγινε αμέσως γνωστό αν το αεροπλάνο απογειωνόταν ή προσγειωνόταν όταν παραδόθηκε στις φλόγες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X