Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ξανά εργένης ο George Clooney;
Επί τρεις μήνες το ζευγάρι εμφανίζεται ο καθένας χωριστά. Αποκορύφωμα ήταν η Ημέρα Ανεξαρτησίας, που ενώ συνήθως οι οικογένειες και οι αγαπημένοι ενώνονται για να γιορτάσουν μαζί, το ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσουν χώρια. Έτσι, φούντωσαν οι φήμες ότι ο George Clooney επέστρεψε στην αγορά παραμένοντας ο αιώνιος εργένης όπως τον έχουμε μάθει, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης με την Kiebler. Ο ίδιος εθεάθη με φίλους να γιορτάζει την 4η ιουλίου στη Λίμνη Κόμο, ενώ φίλοι του διαψεύδουν την είδηση του χωρισμού. Ωστόσο, πηγή αναφέρει στους Sunday People, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι "δεν είναι ότι ο George και η Stacy δεν βρήκαν χρόνο για να είναι μαζί αν πράγματι το ήθελαν. Ο George απομακρύνεται σιγά σιγά από τη σχέση. Πάντα συμβαίνει το ίδιο. Όταν αισθάνεται ότι μία γυναίκα τον πλησιάζει αρκετά, εκείνος τραβιε´ται πίσω και φεύγει". Φαίνεται πως είναι η "κατάρα" των δύο χρόνων για τον διάσημο εργένη, καθώς και με την Elisabetta Canalis πάνω στα δύο χρόνια χώρισε. ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Ξανά εργένης ο George Clooney;

Επί τρεις μήνες το ζευγάρι εμφανίζεται ο καθένας χωριστά. Αποκορύφωμα ήταν η Ημέρα Ανεξαρτησίας, που ενώ συνήθως οι οικογένειες και οι αγαπημένοι ενώνονται για να γιορτάσουν μαζί, το ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσουν χώρια. Έτσι, φούντωσαν οι φήμες ότι ο George Clooney επέστρεψε στην αγορά παραμένοντας ο αιώνιος εργένης όπως τον έχουμε μάθει, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης με την Kiebler.

Ο ίδιος εθεάθη με φίλους να γιορτάζει την 4η ιουλίου στη Λίμνη Κόμο, ενώ φίλοι του διαψεύδουν την είδηση του χωρισμού. Ωστόσο, πηγή αναφέρει στους Sunday People, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι «δεν είναι ότι ο George και η Stacy δεν βρήκαν χρόνο για να είναι μαζί αν πράγματι το ήθελαν. Ο George απομακρύνεται σιγά σιγά από τη σχέση. Πάντα συμβαίνει το ίδιο. Όταν αισθάνεται ότι μία γυναίκα τον πλησιάζει αρκετά, εκείνος τραβιε΄ται πίσω και φεύγει».

Φαίνεται πως είναι η «κατάρα» των δύο χρόνων για τον διάσημο εργένη, καθώς και με την Elisabetta Canalis πάνω στα δύο χρόνια χώρισε.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X