Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο John Mayer βρήκε τον μάστορά του
Ύστερα από έναν σύντομο χωρισμό John Mayer και Katy Perry αναθέρμαναν τον έρωτά τους. Κι αν για λίγο καιρό κρύβονταν και κρατούσαν χαμηλούς τόνους, τελικά ο ρόκερ αποφάσισε να ζήσει το συναίσθημά του στο έπακρο και να μην το κρύψει στιγμή... Άλλωστε είναι γνωστό, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του, αποφάσισε να κάνει την πιο συγκινητική ερωτική εξομολόγηση, καθώς -μάλλον- στο κοινό βρισκόταν και η ίδια για να το ακούσει. "Είναι πιο εκπληκτική απ' ό,τι φανταζόμουν!" ανέφερε από σκηνής ο Mayer και συνέχισε, λέγοντας ότι ενώ στην αρχή τηςσχέσης τους είχε πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές, εκείνη τον στήριξε μιλώντας για χάρη του. Και καθώς άρχισε να παίζει στην κιθάρα του το single, A Face Τo Call Home, είπε: "Στην Κaty, που είναι ένα πρόσωπο που εγώ αποκαλώ σπίτι μου". ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Ο John Mayer βρήκε τον μάστορά του

Ύστερα από έναν σύντομο χωρισμό John Mayer και Katy Perry αναθέρμαναν τον έρωτά τους. Κι αν για λίγο καιρό κρύβονταν και κρατούσαν χαμηλούς τόνους, τελικά ο ρόκερ αποφάσισε να ζήσει το συναίσθημά του στο έπακρο και να μην το κρύψει στιγμή… Άλλωστε είναι γνωστό, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του, αποφάσισε να κάνει την πιο συγκινητική ερωτική εξομολόγηση, καθώς -μάλλον- στο κοινό βρισκόταν και η ίδια για να το ακούσει.

«Είναι πιο εκπληκτική απ’ ό,τι φανταζόμουν!» ανέφερε από σκηνής ο Mayer και συνέχισε, λέγοντας ότι ενώ στην αρχή τηςσχέσης τους είχε πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές, εκείνη τον στήριξε μιλώντας για χάρη του.

Και καθώς άρχισε να παίζει στην κιθάρα του το single, A Face Τo Call Home, είπε: «Στην Κaty, που είναι ένα πρόσωπο που εγώ αποκαλώ σπίτι μου».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X