Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θέλεις τέλεια επιδερμίδα;
Γιατί και το μπάνιο θέλει τον τρόπο του για να περιποιηθεί το δέρμα μας.Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό αλλά όχι καυτό νερό. Η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι ένα με δύο βαθμούς πιο πάνω από τη θερμοκρασία του σώματός σας. Το καυτό νερό αφυδατώνει το δέρμα και απομακρύνει τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας.Το μπάνιο θα πρέπει να διαρκεί 15 με 20 λεπτά. Ποτέ μην κάθεστε παραπάνω, αφού το δέρμα σταματά να επωφελείται και αφυδατώνεται.Χρησιμοποιήστε ενυδατικά συστατικά. Ο αφρός και η σαπουνάδα που αφήνουν αρκετά προϊόντα μπορεί να ξηράνουν και να ερεθίσουν το δέρμα. Για το λόγο αυτόν προτιμήστε ενυδατικά έλαια και άλατα και αποφύγετε τα πολύ "σκληρά

Θέλεις τέλεια επιδερμίδα;

Γιατί και το μπάνιο θέλει τον τρόπο του για να περιποιηθεί το δέρμα μας.

• Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό αλλά όχι καυτό νερό. Η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι ένα με δύο βαθμούς πιο πάνω από τη θερμοκρασία του σώματός σας. Το καυτό νερό αφυδατώνει το δέρμα και απομακρύνει τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας.

• Το μπάνιο θα πρέπει να διαρκεί 15 με 20 λεπτά. Ποτέ μην κάθεστε παραπάνω, αφού το δέρμα σταματά να επωφελείται και αφυδατώνεται.

• Χρησιμοποιήστε ενυδατικά συστατικά. Ο αφρός και η σαπουνάδα που αφήνουν αρκετά προϊόντα μπορεί να ξηράνουν και να ερεθίσουν το δέρμα. Για το λόγο αυτόν προτιμήστε ενυδατικά έλαια και άλατα και αποφύγετε τα πολύ "σκληρά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X