Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Πυρά» Καμμένου για την ανακοίνωση της τρόικας
Την κοινή γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσαν Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ για την πορεία του ελληνικού προγράμματος σχολίασε με δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος."Οι προοπτικές παραμένουν αβέβαιες τονίζει η τρόικα στη δήλωσή της, δηλαδή μετά από 4.000 αυτοκτονίες, δύο εκατομμύρια ανέργους και κακοπληρωμένους και χιλιάδες νέες απολύσεις, η τρόικα αναγνωρίζει ότι έρχεται χάος. Τελικά η Siemens και ο Χριστοφοράκος κυβερνούν σήμερα με τους εκβιαζόμενους κυβερνητικούς εταίρους

«Πυρά» Καμμένου για την ανακοίνωση της τρόικας

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr