Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα tips του καλοκαιρινού μακιγιάζ
Το απόλυτο καλοκαιρινό must στο μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, η απόλυτη μονοχρωμία, ένα φυσικό μακιγιάζ, έστω κι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χρώματα έντονα, όπως το μοβ, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στη βραδινή σας έξοδο. Αν σας αρέσει το χρώμα, φροντίστε η σκιά που χρησιμοποιείτε να είναι το ίδιο χρώμα με τη μάσκαρα και το μόνο που θα ξεχωρίζει να είναι το κραγιόν σας. Βέβαια, είναι προτιμότερο το natural look, δηλαδή μάτια και χείλη λίγο πιο απαλά, κυρίως αν πρόκειται να πρωινό μακιγιάζ και πιο αποχρώσεις αν πρόκειται για βραδινό.

Τα tips του καλοκαιρινού μακιγιάζ

Το απόλυτο καλοκαιρινό must στο μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, η απόλυτη μονοχρωμία, ένα φυσικό μακιγιάζ, έστω κι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χρώματα έντονα, όπως το μοβ, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στη βραδινή σας έξοδο.

Αν σας αρέσει το χρώμα, φροντίστε η σκιά που χρησιμοποιείτε να είναι το ίδιο χρώμα με τη μάσκαρα και το μόνο που θα ξεχωρίζει να είναι το κραγιόν σας.

Βέβαια, είναι προτιμότερο το natural look, δηλαδή μάτια και χείλη λίγο πιο απαλά, κυρίως αν πρόκειται να πρωινό μακιγιάζ και πιο αποχρώσεις αν πρόκειται για βραδινό.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X