Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πυρκαγιά στην Ελασσόνα
Πυρκαγιά βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στην περιοχή της Ελασσόνας, δίπλα στο στρατόπεδο της περιοχής, όπως μετέδωσε το thessalianews.gr.Μεγάλη είναι η κινητοποίηση και από τους τοπικούς φορείς ενώ γίνεται προσπάθεια η φωτιά να μην απειλήσει το στρατόπεδο καθώς και κατοικημένες περιοχές.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν μέχρι στιγμής 8 οχήματα με 16 Πυροσβέστες και 19 πεζοπόρα τμήματα, ενώ συνεχώς καταφθάνουν ενισχύσεις και από γειτονικούς νομούς.

Πυρκαγιά στην Ελασσόνα

Πυρκαγιά βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στην περιοχή της Ελασσόνας, δίπλα στο στρατόπεδο της περιοχής, όπως μετέδωσε το thessalianews.gr.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση και από τους τοπικούς φορείς ενώ γίνεται προσπάθεια η φωτιά να μην απειλήσει το στρατόπεδο καθώς και κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν μέχρι στιγμής 8 οχήματα με 16 Πυροσβέστες και 19 πεζοπόρα τμήματα, ενώ συνεχώς καταφθάνουν ενισχύσεις και από γειτονικούς νομούς.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X