Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την επίθεση στον Καμίνη
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε χθες, Κυριακή 7 Ιουλίου 2013, ο Δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, αποχωρώντας από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Σε ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων επισημαίνει πως "θεωρεί αυτονόητο ότι σε μια τέτοια συγκυρία οι εργαζόμενοι και οι αιρετοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να δώσουν από κοινού τη μάχη προκειμένου να μην περάσουν τα σχέδια της Κυβέρνησης για πλήρη διάλυση του Υπηρεσιών και Δομών του Δημοσίου και να μην απολυθούν χιλιάδες εργαζόμενοι. Ο αγώνας είναι κοινός και οποιαδήποτε ενέργεια επιχειρεί να τον υπονομεύσει θα είναι πολλαπλά επιζήμια για τα συμφέροντα των πολιτών και των εργαζομένων

Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την επίθεση στον Καμίνη

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε χθες, Κυριακή 7 Ιουλίου 2013, ο Δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, αποχωρώντας από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Σε ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων επισημαίνει πως «θεωρεί αυτονόητο ότι σε μια τέτοια συγκυρία οι εργαζόμενοι και οι αιρετοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να δώσουν από κοινού τη μάχη προκειμένου να μην περάσουν τα σχέδια της Κυβέρνησης για πλήρη διάλυση του Υπηρεσιών και Δομών του Δημοσίου και να μην απολυθούν χιλιάδες εργαζόμενοι.

Ο αγώνας είναι κοινός και οποιαδήποτε ενέργεια επιχειρεί να τον υπονομεύσει θα είναι πολλαπλά επιζήμια για τα συμφέροντα των πολιτών και των εργαζομένων

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X