Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πρώτο τετ α τετ Ανδριανού – Βασιλακόπουλου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) "η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μπάσκετ, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.Ο κ. Ανδριανός διατύπωσε την επιθυμία για διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία, δείχνοντας ότι έχει τη διάθεση και να ενημερώνεται, αλλά και να βοηθήσει όπου απαιτείται. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον

Πρώτο τετ α τετ Ανδριανού – Βασιλακόπουλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) "η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μπάσκετ, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Ο κ. Ανδριανός διατύπωσε την επιθυμία για διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία, δείχνοντας ότι έχει τη διάθεση και να ενημερώνεται, αλλά και να βοηθήσει όπου απαιτείται. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X