Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έβαλαν μπροστά τον Harry
Ο πρίγκιπας Harry ημίγυμνος μπροστά σε μια αγγλική σημαία διαφημίζει gay bar στο Λονδίνο, μόνο που δεν το κάνει με τη θέλησή του ή μάλλον με την συγκατάβασή του. Για ακόμη μια φορά οι προκλητικές φωτογραφίες του Ηarry προκαλούν πονοκέφαλο στο παλάτι Οι ιδιοκτήτες ενός bar βρήκαν μια ημίγυμνη φωτογραφία του άτακτου πρίγκιπα, από την εποχή που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν και με αυτό τον έξυπνο τρόπο σκέφτηκαν να διαφημίσουν το νυχτερινό κέντρο προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Να σημειωθεί ότι η πρωτότυπη καμπάνια κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου. ΠΗΓΗ: TMZ

Έβαλαν μπροστά τον Harry

Ο πρίγκιπας Harry ημίγυμνος μπροστά σε μια αγγλική σημαία διαφημίζει gay bar στο Λονδίνο, μόνο που δεν το κάνει με τη θέλησή του ή μάλλον με την συγκατάβασή του.

Για ακόμη μια φορά οι προκλητικές φωτογραφίες του Ηarry προκαλούν πονοκέφαλο στο παλάτι…

Οι ιδιοκτήτες ενός bar βρήκαν μια ημίγυμνη φωτογραφία του άτακτου πρίγκιπα, από την εποχή που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν και με αυτό τον έξυπνο τρόπο σκέφτηκαν να διαφημίσουν το νυχτερινό κέντρο προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Να σημειωθεί ότι η πρωτότυπη καμπάνια κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

ΠΗΓΗ: TMZ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X