Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το νέο αρχηγείο του Βενιζέλου
Στο προσωπικό γραφείο όπου θα μετακομίσει μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μπήκε ο φωτογραφικός φακός, λίγο προτού επιστρέψει σταδιακά στα παλαιά του λημέρια, στην ιστορική έδρα της Χαριλάου Τρικούπη. Το γραφείο είναι έτοιμο προκειμένου να υποδεχθεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, ο σκουρόχρωμος ηλεκτρονικός του υπολογιστής με την επίπεδη οθόνη έχει συνδεθεί κανονικά (αν και δεν θυμίζει σε τίποτα τον υπερσύγχρονο iMac του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου), οι δύο συσκευές τηλεφώνων βρίσκονται έτοιμες προς χρήση, σε περίοπτη θέση υπάρχουν οι υποδοχές για φακέλους αρχειοθέτησης, το σελοτέιπ και οι διακορευτές χαρτιών, οι συνδετήρες είναι στο πλάι, ενώ πάνω στο σκουρόχρωμο ξύλινο τραπέζι έχει αφεθεί ένα σφραγισμένο λεύκωμα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Πολιτικής του Πακιστάν! ΠΗΓΗ: Espresso

Το νέο αρχηγείο του Βενιζέλου

Στο προσωπικό γραφείο όπου θα μετακομίσει μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μπήκε ο φωτογραφικός φακός, λίγο προτού επιστρέψει σταδιακά στα παλαιά του λημέρια, στην ιστορική έδρα της Χαριλάου Τρικούπη.

Το γραφείο είναι έτοιμο προκειμένου να υποδεχθεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, ο σκουρόχρωμος ηλεκτρονικός του υπολογιστής με την επίπεδη οθόνη έχει συνδεθεί κανονικά (αν και δεν θυμίζει σε τίποτα τον υπερσύγχρονο iMac του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου), οι δύο συσκευές τηλεφώνων βρίσκονται έτοιμες προς χρήση, σε περίοπτη θέση υπάρχουν οι υποδοχές για φακέλους αρχειοθέτησης, το σελοτέιπ και οι διακορευτές χαρτιών, οι συνδετήρες είναι στο πλάι, ενώ πάνω στο σκουρόχρωμο ξύλινο τραπέζι έχει αφεθεί ένα σφραγισμένο λεύκωμα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Πολιτικής του… Πακιστάν!

ΠΗΓΗ: Espresso

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X