Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γαμπρός στα 70 του!
Ο Mick Jagger πέρα από το μουσικό του ταλέντο, την εκρηκτική του παρουσία πάνω στη σκηνή και τις αμέτρητες επιτυχίες με τους Rolling Stones είναι διάσημος και για τις πολλές του σχέσεις! Έχει παντρευτεί δύο φορές, το 1971 τη Bianca de Μacias και το 1990 τη Jerry Hall, έχει αποκτήσει επτά παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, ενώ είχε αμέτρητες συντρόφους. Τώρα, ο αιώνιος έφηβος αποφάσισε να ξαναδεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Mick Jagger, που τον επόμενο μήνα γίνεται 70 ετών, είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί 12 χρόνια αγαπημένη του L'wren Scott. Μάλιστα, φημολογείται πως έχει ήδη κάνει πρόταση στην Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο με ένα πανάκριβο μονόπετρο. ΠΗΓΗ: newstalkzb.co.nz

Γαμπρός στα 70 του!

Ο Mick Jagger πέρα από το μουσικό του ταλέντο, την εκρηκτική του παρουσία πάνω στη σκηνή και τις αμέτρητες επιτυχίες με τους Rolling Stones είναι διάσημος και για τις πολλές του σχέσεις!

Έχει παντρευτεί δύο φορές, το 1971 τη Bianca de Μacias και το 1990 τη Jerry Hall, έχει αποκτήσει επτά παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, ενώ είχε αμέτρητες συντρόφους. Τώρα, ο αιώνιος έφηβος αποφάσισε να ξαναδεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο Mick Jagger, που τον επόμενο μήνα γίνεται 70 ετών, είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί 12 χρόνια αγαπημένη του L’wren Scott. Μάλιστα, φημολογείται πως έχει ήδη κάνει πρόταση στην Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο με ένα πανάκριβο μονόπετρο.

ΠΗΓΗ: newstalkzb.co.nz

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X