Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Αγγελική, ο Σάββας και ο έρωτας
Μπορεί στην αρχή να δυσκολευτήκε να αποκαλύψει τη νέα της σχέση, φαίνεται όμως ότι πλέον η Αγγελική Ηλιάδη όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά μάλλον βροντοφωνάζει τη σχέση της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου. Πριν από περίπου 10 μέρες δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού σε τρυφερά ενσταντανέ στη Μύκονο, ακολούθησαν συνεντεύξεις και των δύο σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά και πλέον η τραγουδίστρια "ποστάρει" καθημερινά φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.Δύο νέες φωτογραφίες κοσμούν από σήμερα τη σελίδα της Αγγελικής Ηλιάδη στο Instagram. Στη μια το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά με φόντο τη Μύκονο ενώ στη δεύτερη βλέπουμε τα χέρια - με τα δεκάδες τατουάζ - των δύο ερωτευμένων μάλλον στο πλοίο γυρίζοντας από τις διακοπές τους. Η Αγγελική Ηλιάδη στη δεύτερη φωτογραφία που είναι ασπρόμαυρη γράφει από κάτω: "Τα απλά είναι και τα πιο όμορφα".

Η Αγγελική, ο Σάββας και ο έρωτας

Μπορεί στην αρχή να δυσκολευτήκε να αποκαλύψει τη νέα της σχέση, φαίνεται όμως ότι πλέον η Αγγελική Ηλιάδη όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά μάλλον βροντοφωνάζει τη σχέση της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου. Πριν από περίπου 10 μέρες δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού σε τρυφερά ενσταντανέ στη Μύκονο, ακολούθησαν συνεντεύξεις και των δύο σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά και πλέον η τραγουδίστρια «ποστάρει» καθημερινά φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Δύο νέες φωτογραφίες κοσμούν από σήμερα τη σελίδα της Αγγελικής Ηλιάδη στο Instagram. Στη μια το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά με φόντο τη Μύκονο ενώ στη δεύτερη βλέπουμε τα χέρια – με τα δεκάδες τατουάζ – των δύο ερωτευμένων μάλλον στο πλοίο γυρίζοντας από τις διακοπές τους. Η Αγγελική Ηλιάδη στη δεύτερη φωτογραφία που είναι ασπρόμαυρη γράφει από κάτω: «Τα απλά είναι και τα πιο όμορφα».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X