Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Φωτογραφίες… με ονοματεπώνυμο!
Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ελένη Μενεγάκη και όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά το δείχνει. Η παρουσίαστρια η οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούσε τους υπολογιστές...μηχανήματα του διαβόλου πλέον λατρεύει τα social media και ανεβάζει καθημερινά στις προσωπικές της σελίδες στο twitter και το Instagram στιγμές χαλάρωσης από τις διακοπές της. Η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε ήταν αυτή που δείχνει την Ελένη Μενεγάκη ξαπλωμένη στην παραλία στα Άχλα να διαβάζει το βιβλίο της και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ως άλλη γοργόνα. Η 43χρονη παρουσιάστρια δίνει πλέον στους θαυμαστές της, τις καλύτερες πόζες δια χειρός Παντζόπουλου που εντυπωσιάζουν και κλέβουν την παράσταση και είναι βέβαια καλύτερες από τις φωτογραφίες και του καλύτερου παπαράτσο.

Φωτογραφίες… με ονοματεπώνυμο!

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ελένη Μενεγάκη και όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά το δείχνει. Η παρουσίαστρια η οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούσε τους υπολογιστές…μηχανήματα του διαβόλου πλέον λατρεύει τα social media και ανεβάζει καθημερινά στις προσωπικές της σελίδες στο twitter και το Instagram στιγμές χαλάρωσης από τις διακοπές της.

Η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε ήταν αυτή που δείχνει την Ελένη Μενεγάκη ξαπλωμένη στην παραλία στα Άχλα να διαβάζει το βιβλίο της και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ως άλλη γοργόνα. Η 43χρονη παρουσιάστρια δίνει πλέον στους θαυμαστές της, τις καλύτερες πόζες δια χειρός Παντζόπουλου που εντυπωσιάζουν και κλέβουν την παράσταση και είναι βέβαια καλύτερες από τις φωτογραφίες και του καλύτερου παπαράτσο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X