Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Δεν είμαι ψυχρή»
Η Berguzar Korel γνωστή σε όλους μας ως Σεχραζάτ από την πετυχημένη τουρκική σειρά "Χίλιες και μία νύχτες" δηλώνει πως δεν είναι ψυχρή και απόμακρη! "Το ξέρω μου το έχουν πει. Αλλά δεν είμαι έτσι. Όποιος με γνωρίζει από κοντά αλλάζει γνώμη. Ίσως έχει να κάνει και με το είδος των σειρών. Να, για παράδειγμα, γι' αυτό θέλω να παίξω σε μια κωμωδία. Να κάνω τον τηλεθεατή να γελάσει, να ζήσω έναν αστείο ρόλο. Εκεί θα έχω πολλά να ανακαλύψω για τις ικανότητες μου ως ηθοποιός, αν δοκιμαστώ σ' έναν τέτοιο ρόλο" είπε στο περιοδικό Like!

«Δεν είμαι ψυχρή»

Η Berguzar Korel γνωστή σε όλους μας ως Σεχραζάτ από την πετυχημένη τουρκική σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» δηλώνει πως δεν είναι ψυχρή και απόμακρη!

«Το ξέρω μου το έχουν πει. Αλλά δεν είμαι έτσι. Όποιος με γνωρίζει από κοντά αλλάζει γνώμη. Ίσως έχει να κάνει και με το είδος των σειρών. Να, για παράδειγμα, γι’ αυτό θέλω να παίξω σε μια κωμωδία. Να κάνω τον τηλεθεατή να γελάσει, να ζήσω έναν αστείο ρόλο. Εκεί θα έχω πολλά να ανακαλύψω για τις ικανότητες μου ως ηθοποιός, αν δοκιμαστώ σ’ έναν τέτοιο ρόλο» είπε στο περιοδικό Like!

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X