Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του Νέλσον Μαντέλα
Ο πρώην Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, "εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση", ανέφερε σήμερα η νοτιοαφρικανική προεδρία σε μια σύντομη ανακοίνωσή της χωρίς να δώσει άλλες ιατρικές λεπτομέρειες. Ο νυν αρχηγός του κράτους, ο Τζέικομπ Ζούμα, ευχαρίστησε επίσης τους ανώνυμους πολίτες που συγκεντρώνονται μπροστά από την κλινική για να στηρίξουν τον ήρωα του αγώνα κατά του απαρτχάιντ ο οποίος κλείνει στις 18 Ιουλίου τα 95, ή που προσεύχονται γι' αυτόν σε όλη τη χώρα, καθώς και τη διεθνή κοινότητα για "τη συνεχή ροή μηνυμάτων στήριξης του Μαντίμπα και της οικογένειάς του".

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του Νέλσον Μαντέλα

Ο πρώην Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, «εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση», ανέφερε σήμερα η νοτιοαφρικανική προεδρία σε μια σύντομη ανακοίνωσή της χωρίς να δώσει άλλες ιατρικές λεπτομέρειες.

Ο νυν αρχηγός του κράτους, ο Τζέικομπ Ζούμα, ευχαρίστησε επίσης τους ανώνυμους πολίτες που συγκεντρώνονται μπροστά από την κλινική για να στηρίξουν τον ήρωα του αγώνα κατά του απαρτχάιντ ο οποίος κλείνει στις 18 Ιουλίου τα 95, ή που προσεύχονται γι’ αυτόν σε όλη τη χώρα, καθώς και τη διεθνή κοινότητα για «τη συνεχή ροή μηνυμάτων στήριξης του Μαντίμπα και της οικογένειάς του».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X