Έκλεισε ο κύκλος του Τζιμπούρ

Αλλεπάλληλα ήταν τις τελευταίες εβδομάδες τα δημοσιεύματα από την Αλγερία αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησής του Ραφίκ Τζιμπούρ σε ομάδα του εξωτερικού. Γράφει ο Νίκος Γαβαλάς.

 

Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, είχαμε υποψιαστεί εδώ και καιρό πως έχουν υπόβαθρο όσα υποστήριζαν οι Αλγερινοί. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι οι οποίοι χειρίζονται τα δικαιώματα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, ψάχνουν τους τελευταίους μήνες τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, παρά το γεγονός πως πριν από λίγους μήνες συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Εμείς, εκφράζαμε τη βεβαιότητά μας απ’ το novasports.gr πως τελικώς θα υπάρξει αλλαγή προσώπων στη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Ελλάδας. Αν θυμάστε, πριν από αρκετές ημέρες είχαμε δημοσιεύσει πληροφορίες μας σύμφωνα με τις οποίες ο Τζιμπούρ φεύγει και ο Πέτριτς έρχεται. Οι πηγές μας εξακολουθούν να αναφέρουν πως ο 32χρονος φορ είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον πρώτο σκόρες της Σούπερ Λίγκας, όταν σηκώσει άγκυρα απ’ το Λιμάνι.

Παρεμπιπτόντως, η ταπεινή μας άποψη είναι πως ο Τζιμπούρ έχει δώσει πολλά στο διάστημα κατά το οποίο φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τόσο επί των ημερών του Ερνέστο Βαλλβέρδε, όσο και στο διάστημα της θητείας του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Αλγερινός αποτελούσε την πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Και αν κρίνουμε απ’ τη συνολική προσφορά του, σίγουρα το ταμείο είναι «συν». Όλα αυτά από έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο δεν δαπανήθηκε ευρώ προκειμένου να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Επιπλέον, αισθανόμαστε την ανάγκη να καταθέσουμε κάτι ακόμη: εκτός από εξαιρετικός παίκτης, ο Τζιμπούρ είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Κάτι με το οποίο συμφωνούν όλοι όσοι τον έζησαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Φαίνεται, όμως, πως ο κύκλος του έκλεισε στον Ολυμπιακό. Έτσι αισθάνεται. Και με βάση όλα όσα έχουν προηγηθεί (συνεχόμενα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του), θα είναι καλύτερα για την ομάδα του Πειραιά, αλλά και τον Αλγερινό φορ να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Πηγή: novasports.gr

Σχετικά άρθρα