Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Την απόλυση Μπαλασόπουλου ζητά η Φ. Πιπιλή
Η βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους Γ. Μιχελάκη και Κ. Μητσοτάκη να θέσουν εκτός δημοσίου τον Πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ "O πρώτος που πρέπει να απολύσουν ο Μιχελάκης και ο Μητσοτάκης ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικής αναρρίχησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θρασύτατος κύριος Μπαλασόπουλος του οποίου το βιογραφικό σας το λέω επιγραμματικά. Μπήκε από το παράθυρο ως κολλητός του Δημάρχου Γλυφάδας το 1984 του Σπονδυλίδη. Μπήκε ως εργάτης καθαριότητας. Το σύνηθες ρουσφέτι που καταγγέλλει σήμερα ο ίδιος, ο θρασύτατος. Μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδος. Αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ, βαθύ παλιό ΠΑΣΟΚ, σε όλα τα κλιμάκια. Έφτασε σήμερα να υβρίζει απαξιωτικά από τη γραφειάρα του με ζωντανό link, ο εργάτης καθαριότητας - έτσι - που μπήκε από το παράθυρο, τον κύριο Καμίνη, που αν μη τι άλλο ο κύριος Καμίνης με επιστημονική καριέρα αδιαμφισβήτητη. Να προσέχουν μερικοί γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Απαιτώ σεβασμό και την απόλυση του από τον κύριο Μιχελάκη και τον κύριο Μητσοτάκη ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού οικογενειοκρατίας όλων αυτών που κατέστρεψαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την απόλυση Μπαλασόπουλου ζητά η Φ. Πιπιλή

Η βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους Γ. Μιχελάκη και Κ. Μητσοτάκη να θέσουν εκτός δημοσίου τον Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ

«O πρώτος που πρέπει να απολύσουν ο Μιχελάκης και ο Μητσοτάκης ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικής αναρρίχησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θρασύτατος κύριος Μπαλασόπουλος του οποίου το βιογραφικό σας το λέω επιγραμματικά. Μπήκε από το παράθυρο ως κολλητός του Δημάρχου Γλυφάδας το 1984 του Σπονδυλίδη. Μπήκε ως εργάτης καθαριότητας. Το σύνηθες ρουσφέτι που καταγγέλλει σήμερα ο ίδιος, ο θρασύτατος. Μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδος. Αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ, βαθύ παλιό ΠΑΣΟΚ, σε όλα τα κλιμάκια.

Έφτασε σήμερα να υβρίζει απαξιωτικά από τη γραφειάρα του με ζωντανό link, ο εργάτης καθαριότητας – έτσι – που μπήκε από το παράθυρο, τον κύριο Καμίνη, που αν μη τι άλλο ο κύριος Καμίνης με επιστημονική καριέρα αδιαμφισβήτητη. Να προσέχουν μερικοί γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Απαιτώ σεβασμό και την απόλυση του από τον κύριο Μιχελάκη και τον κύριο Μητσοτάκη ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού οικογενειοκρατίας όλων αυτών που κατέστρεψαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X