Διακοπές στην Ελλάδα ψηφίζουν… Σουλεϊμάν και Κερίμ

Οι Τούρκοι ηθοποιοί αγαπούν την Ελλάδα και το αποδεικνύουν και στην πράξη, αφού λατρεύουν να κάνουν διακοπές στη χώρα μας. Έτσι λοιπόν πριν από λίγες μέρες ο τηλεοπτικός… Κερίμ από τη Φατμαγκιούλ απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο στο Καστελόριζο, ενώ στην Κω έπιασε το μάτι των παπαράτσι τον… Σουλεϊμάν με τη σύζυγό του και τον γιο του.

Ο Κερίμ, έφτασε στο πανέμορφο νησί με το σκάφος του, θέλοντας να περάσει ήσυχες και ξέγνοιαστες διακοπές, μακριά από τους παπαράτσι που τον κυνηγούν στην Τουρκία.

Επισκέφτηκε λοιπόν παραδοσιακά ταβερνάκια στο νησί, ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες και με κατοίκους που είναι φανατικοί θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.

Την ίδια περίοδο τις χαρές της Ελλάδας απολάμβανε και ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν μαζί με την οικογένειά του.

Ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκουζάλ Κορέλ επισκέφτηκαν την Κω μαζί με τον γιο τους. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει προς το παρόν και οι δύο ηθοποιοί βρήκαν ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές.

Μάλιστα μ’ αυτόν τον τρόπο έδωσαν τέλος και στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στην Τουρκία ότι το χρυσό ζευγάρι της τηλεόρασης δεν είναι πια μαζί.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα